Share |

COACHING & LICHAAMSGERICHTE THERAPIE VOOR VROUWEN

www.exitonzekerheid.nl

www.zorgmoeder.nl

Specialisatie in Begeleiding en Coaching van Vrouwen.

 

Een aantal jaren geleden ben ik gestart met mijn praktijk voor lichaamsgerichte therapie en coaching. In de loop van die eerste paar jaar is er een natuurlijke aanloop van vrouwen ontstaan. Ik heb ervaren dat mijn kracht en passie dan ook bij het helpen van vrouwen ligt.

Als vrouw, echtgenote, moeder, dochter, zus, vriendin, schoondochter, therapeute, begrijp ik als geen ander hoe een vrouw zich voelt in de verschillende rollen die zij vervult en in de problematiek die zij kan tegenkomen.

Ik heb me gespecialiseerd in de begeleiding en coaching van vrouwen in hun zoektocht naar inzicht, groei, ontwikkeling, stressbeheersing, het aanpakken van onzekerheid op welk gebied dan ook en het zorgdragen voor balans in de zorg voor kinderen.

Mijn passie ligt in het helpen van vrouwen om hun kracht (terug) te vinden, hun energie, hun lol. Ik begeleid ze om alles uit het leven te halen wat er in zit. Om succesvol te zijn op de gebieden waarop zij succesvol wíllen zijn. Om dicht bij hun gevoel te komen, te zijn en te blijven. Om de persoon te worden en te zijn zoals zij dat wensen.

 

Iedere vrouw heeft haar Eigen, Unieke Verhaal.

 

En ik ben benieuwd naar jouw verhaal.  Hoe ben je tot hier gekomen, wat heeft jou gevormd, wat heeft het leven je gebracht en wat heeft het je afgenomen? Waar loop je tegenaan of wat houd je tegen? Want ik weet dat jij een verhaal hebt. Een uniek verhaal. Dat verteld en gehoord mag worden.

Waar wil je heen, wat wil je bereiken? Wat zou je willen voor jezelf? En wat maakt dat je niet gelooft dat dat allemaal in jouw mogelijkheden ligt? Welke overtuigingen heb je met je meegenomen al deze jaren? Welke oordelen draag je met je mee? Wat heb je ooit besloten als het gaat over hoe jij het leven hanteert, welke strategieën heb je daarvoor ontwikkeld?

Ik ben oprecht benieuwd waarom jij bent zoals je bent, de dingen met je meeneemt zoals ze zijn. Ik nodig je uit om samen te kijken wat we kunnen doen om weer jezelf te worden. Zoals je bedoeld was. Om te zoeken naar die plek van binnen van waaruit je wél krachtig kunt zijn, wél de juiste beslissingen kunt nemen, wél kunt reageren op die nare opmerking, wél kunt kiezen voor de juiste man, wél voor jezelf kunt opkomen, wél kunt vertrouwen op jezelf en je gevoel, wél…

 

Je bent van harte welkom!

Telefoon:  +31 (0)6 52 307 143
E-mail:      info@insight-view.nl

   Coaching voor Vrouwen

 

Hoe ben je tot hier gekomen? Wat heeft het leven je gebracht?

 

Waar wil je heen, wat wil je bereiken?

 

Welke oordelen draag je nog altijd met je mee?

 

Welke overtuigingen houden je na al deze jaren nog steeds tegen?

 

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal...