Share |

COACHING & LICHAAMSGERICHTE THERAPIE VOOR VROUWEN

www.exitonzekerheid.nl

www.zorgmoeder.nl

 

In samenwerking met Van Dansen en vrouwennetwerk BoostPoint organiseert Insight-View een ‘Feel Good’ Workshop voor vrouwen.

 

Centraal staat het herkennen en herontdekken van jouw unieke pluspunten, passie en vooral je kracht als vrouw.  Het is een laagdrempelige en vrijblijvende manier om in zeer kort tijdsbestek weer in contact te komen met jezelf en dat weer naar buiten toe uit te kunnen stralen. Om van daaruit verder te bouwen aan je eigen succes. Een boost om weer op je eigen pad terug te komen.

 

Bij de workshop wordt deels gebruik gemaakt van de non-verbale analyse zoals deze centraal staat in de begeleiding van Insight-View. Daarnaast zetten we de succesanalyse in; een video-analyse die zich focust op jouw kwaliteiten, passie en kracht.  Daarop voortbordurend zullen de kenmerken vanuit de succes-analyse versterkt en bestendigd worden door middel van lichaamsgerichte coachingstechnieken. Niets bedenken, maar vooral voelen en doen.

 

Daarnaast wordt een belangrijk gedeelte van de workshop verzorgd door Van Dansen. Van Dansen heeft als motto; uit je hoofd, in beweging. Door dans, beweging en presentatie op energieke wijze te combineren kom je letterlijk uit je hoofd en in je gevoel. Daardoor word je uitgedaagd te communiceren met je lijf én persoonlijkheid als vrouw, om zo sterker contact te kunnen maken met je eigen kracht.

 

 

 

 

 

 

Telefoon:  +31 (0)6 52 307 143
E-mail:      info@insight-view.nl

De Workshop

 

Nieuws:

 

In overleg met geinteresseerden en bij voldoende aanmeldingen wordt de workshop ingepland.

 

De Feel Good Workshop is een ééndaagse workshop, inclusief koffie, thee en lunch. 

 

Locatie: praktijk Insight-View in Blaricum.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Katja Duijndam (Insight-View) 06 - 52 307 143 of met Wendy Tromp (Van Dansen) 06 -  24 519 854.